Facials

Tijdens een gezichtsbehandeling is bij Born 4 Beauty het grootste doel, de huid diep reinigen, de dode huidcellen verwijderen, celvernieuwing stimuleren en de huid hydrateren, zodat de maskers ,creme`s en serums goed opgenomen kunnen worden.
We bekijken de huid en beoordelen daarop wat de beste behandeling is voor uw huidtype. Tijdens de behandeling geef ik u wat simpele tips mee naar huis als u daar behoefte aan heeft.
De facials zijn geschikt voor ieder huidtype en huidskleur
Wij werken tijdens de behandelingen met Naobay en Karmameju, beiden op natuurlijke basis, organic, vegan en dierproefvrij.
De biologische maskers van Intellligent Skin Therapy en daarnaast met 100 % natuurlijke oliën.
Wij geloven in de kracht van de natuur en in producten met zo min mogelijk toegevoegde stoffen.
De hoogwaardige vliesmaskers van Intelligent Skin Therapy die wij gebruiken tijdens de behandelingen zijn biologisch en gemaakt van ecologisch bananenkatoen en zijn NIET op dieren getest.
De Intelligent Skin Therapy maskers zijn gedrenkt in een hoogwaardig hydraterend serum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente resorptie (huidopname) techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. De eco friendly, bananenkatoen non woven maskers zijn stevig, sluiten naadloos aan op de gezichtsvorm en blijven tot maximaal 20 minuten werkstoffen af geven in de huid. Daarna zie je het masker los komen van de huid. Bananenkatoen is in staat om meer vocht op te nemen dan katoen en geeft het bovendien versneld af in de huid. Hiermee is bananenkatoen effectiever om in te zetten. Bovendien wordt het vervaardigd uit de restanten van bananenplantages; de vezels van bladeren worden tot deze eco friendly katoen gemaakt. Er wordt dus van natuurlijk rest afval en hoogwaardig inzetbaar cosmetisch product gemaakt. Dit geeft u en ons die extra dimensie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Bevat geen parabenen of alternatieve conserveringsmiddelen, geen kleurstof en alleen zachte geur van natuurlijk fruit extract of plantaardige oliën.
Direct effect merkbaar vanaf de allereerste behandeling.

Tijdens alle behandelingen wordt gebruik gemaakt van de micro crystal peeling, een peeling/ scrub die vergelijkbaar is met de microdermabrasiebehandeling
Deze peeling verwijdert alle dode huidcellen en laat de huid weer mooi glanzen

 

Reageren is niet mogelijk